Miért jött létre a GreenMark Organic?

A GreenMark Organic létrehozásakor azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy az egészséges, vegyszermentes, génmódosítás mentes, adalékanyag mentes, jó minőségű ételekkel segítsünk az embereknek egészségesnek maradni vagy egészségesebbé válni. Miben hiszünk? Hiszünk egy olyan világban, amelyben az egészséges bio élelmiszerek megfizethetőek és mindenki számára elérhetőek.

Küldetésünk

Egészséges étel mindenki számára

Úgy gondoljuk, hogy a lakhely és a jövedelem szintje nem akadályozhatja az egészséges életmódot. Küldetésünk az egészséges bio élelmiszerek hozzáférhetővé tétele minden tudatos ember számára.

Tiszteld és védd bolygónkat

Csak egy bolygónk van. Az ökológiai gazdálkodás alapelvei szorosan összekapcsolnak minket Föld Anyánkkal. Hisszük, hogy mindannyian tehetünk érte.

Miért válaszd a GreenMark Organic-ot?

Az élelmiszertermelés egyre inkább iparosodik és csak a profitra irányul, ugyanakkor ez káros hatással van az élelmiszer minőségére. Az élelmiszereket egyre jobban feldolgozzák, erős vegyszerekkel permetezik, és a géntechnológiával módosított organizmusokat nagy mennyiségben használják az élelmiszer-előállításban. Ennek eredményeként az emberek elveszítik egészségüket. Soha nem volt fontosabb, mint ma, hogy tudjuk mit eszünk és honnan származik.

Küdetésünk az emberek érzékenységének felkeltése az olyan ételek iránt, amelyek minőségében és egészségre gyakorolt pozitív hatásában megbízhatnak.

Tisztában vagyunk azzal, hogy az emberek tájékozott és felelősségteljes döntéseket akarnak hozni az általuk fogyasztott és vásárolt élelmiszerekkel kapcsolatosan. Ezt szeretnénk mi is támogatni és hozzád hasonlóan NEM-et mondunk a géntechnológiával módosított élelmiszerekre, a mesterséges adalékanyagokra és az élelmszer termelésnél használt vegyi anyagokra.

Szenvedélyünk a BIO.

ökológiai gazdálkodás
maradj egészséges!
EU bio logo

Kiemelt termékeink

további 230+ termékünkért látogass el a GreenMark WebShopba,
a háznozszállítás ingyenes nettó 10.000 Ft vásárlás felett

Termékcsoportok

a részletekért kattints a képekreaz egészséges étel a jó minőségű, vegyszermentes alapanyagnál kezdődik

a GreenMark Organic termékcsalád *ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó termékeket kínál

* ellenőrzi: Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. HU-ÖKO-01

Receptek

készíts valami finomat

GreenMark Organic e-Receptfüzet – Desszertek

Töltsd le a GreenMark Organic receptfüzetet most INGYEN, és szerezz örömet szeretteidnek egészséges és finom ételekkel!

Lássuk

GreenMark Receptfüzet - Desszertek

Kiemelt partnereink

termékeink megtalálhatók a bioboltokban országosan

Szeretél partnerünk lenni?

Termékeink nagy része megtalálható a BIJÓ, Mediline és Herbaház nagykereskedésekben. Amennyiben tőlünk közvetlenül szeretnél rendelni és a teljes termékpalettából válogatni regisztráld céged a GreenMark Partner rendszerbe.


Gastro kiszerelés érdekelne?

Éttermek, szállodák, cukrászdák, pékségek és egyéb élelmiszer gyártók részére nagyobb, gazdaságos gastro kiszerelésben kínáljuk termékeinket.

Csatlakozz közösségünkhöz

megtalálsz minket a közösségi oldalakon