Zabkása

zabkasa

Laktató és egészséges étel rengeteg béltisztító rostanyaggal

 

Hozzávalók:

1 csésze zabpehely

2 csésze tej (vagy növényi tej)

aszalt gyümölcsök, friss gyümölcs

tetejére dió vagy mandula

édesítéshez méz vagy agavé szirup

egy csipet só

egy csipet fahéj

 

Elkészítése:

Tegyük fel a tejet főni, és még forrás előtt öntsük bele a zabpelyhet. 10-15 perc alatt főzzük puhára. Utána édesítsük, szórjuk rá a csipet sót is, tegyük bele a gyümölcsöket és a diót, végül hintsük meg fahéjjal.

Köszönjük a receptet Winklerné Vámosi Nórának!
Hasonlóan finom és egészséges recepteket találhattok még Nóra oldalán mesésen szép képekkel és különleges ötletekkel!
www.fittnok.hu

 

GreenMark Organic - Minden napra valami JÓ!